top of page
SoHonice Bedrijfs Strategie - Coroporate

Operational Management

Who is in charge.

Nood aan een ervaren Interim Executive Manager?

Er moeten dringend zaken worden veranderd in uw bedrijf?  Dan kan een tijdelijke leidinggevende manager uitkomst bieden.

Een interim manager heeft een neutrale kijk op de zaken en kan met rationele beslissingen uw bedrijf verder helpen

Een interim manager heeft een neutrale kijk op de zaken en kan met rationele beslissingen uw bedrijf verder helpen

Sohonice CEO Interim Manager

Hoe het werk van interim-managers er precies uitziet, is afhankelijk van het vakgebied en de reden van het inhuren. Onze ervaring is dat een Interim Executive Manager snel resultaten boekt omdat deze de juiste beslissingen kan maken en forceren voor uw bedrijf.

Sohonice heeft een enorm netwerk van (interim) specialisten die graag willen helpen om uw bedrijf weer op stoom te krijgen. Tegen verantwoorde tarieven en adequate handelingen.

Voordelen van een Interim Executive Manager

Sohonice Resultaatgericht

Resultaat Gericht

Onafhankelijkheid geeft resultaat

Met de focus op doelstellingen zal de interim-manager snel resultaten behalen. De bijdrage zal direct voelbaar zijn in de onderneming. Door de onafhankelijkheid spelen emoties geen rol en zal een interim-manager net dat stapje extra durven zetten.

Sohonice Impopulaire maatregelen - durf mensen te ontslaan

Impopulaire maatregelen

Doelstellingen betekenen acties

De interim-manager is niet emotioneel verbonden aan de organisatie waar resultaten moeten worden gehaald. Impopulaire maatregelen zijn altijd vervelend maar worden wel door hem genomen. Het bedrijfsbelang staat voorop.

Sohonice Tijdelijke Managers

Tijdelijke Aanstelling

Niet op uw Payroll

Vaak zal een interim manager een korte periode actief zijn in het bedrijf. Als de doelstelling zijn gehaald eindigt zijn opdracht. Hij staat niet op uw payroll en zal zo geen eindeloze belasting zijn voor uw personeels kosten.

Sohonice Overbruggen met tijdelijke managers

Overbrugging 

invallen voor tijdelijk afwezige managers

Hoe bereik je meer groei (omzet) in je bedrijf. Is de juiste weg ingeslagen? Heb ik goed gekozen of zit ik totaal op een verkeerd spoor? Of heb ik de afgelopen tijd niet voldoende geïnvesteerd in mijn bedrijf of product. Vragen welke wij snel kunnen beantwoorden.

Plan een Online Oriëntatie Screening

We zijn hier om te helpen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of contact formulier.

bottom of page