top of page
SoHoNice Interim Management.jpg

Bedrijfsstrategie

Let Us Fix your Business.

Uw Bedrijf op de rem?

U heeft het gevoel dat u niet verder komt met uw bedrijf.  U bent gefrustreerd en heeft bijna de moed opgegeven. 

Vaak ligt dat niet aan u. De meeste ondernemers ervaren frustraties op een bepaald moment in hun onderneming.

Door onze jarenlange ervaring groeperen wij deze frustraties in zes groepen. Wij onderzoeken deze zes groepen binnen uw bedrijf en geven u advies; Wat is de beste wijze om problemen en frustraties aan te pakken en te verhelpen. Met andere woorden, wij baseren onze strategie op de indentiteit van uw bedrijf.

De zes frustraties binnen een bedrijf op de rem

Sohonice Focus Onderneming

Geen Focus

Zoek de prikkels op!

Wij leren je te ondernemen. Bij voorbeeld, Vergaderen, hoe doe je dat? Deel je tijd die jij nodig hebt. Hoe ga ik om met Stress? Als dit soort zaken  niet goed zijn georganiseerd bij jezelf zal je Focus op je bedrijf verdwijnen.

Sohonice Winst maken

Onvoldoende Winst

Durf te ondernemen!

Waarom steek ik nog tijd in het bedrijf, alle moeite levert toch niets op? Dat is een vaak gehoorde opmerking. Met de juiste beslissingen zal je zien dat je winst weer zal stijgen en je werkdruk zal afnemen.. Vaak op een manier die je volledig niet verwacht, maar waar je op gewezen moet worden.

SoHoNice Geen Resultaat

Alles Mislukt

Blijf in je zelf geloven!

Hoeveel energie je ook in je bedrijf of product steekt, het blijft mislukken. Het zal je verbazen waarom zulke zaken fout lopen en hoe simpel je dit kan oplossen. Voortaan lukt alles, ook als het niet gelukt is. Dat heet dan een leermoment en gebruik je voor toekomstige beslissingen.

Sohonice boost de groei van je bedrijf

Stagnerende Groei

Wij leren je om je succes te genereren!

Hoe bereik je meer groei (omzet) in je bedrijf. Is de juiste weg ingeslagen? Heb ik goed gekozen of zit ik totaal op een verkeerd spoor? Of heb ik de afgelopen tijd niet voldoende geïnvesteerd in mijn bedrijf of product. Vragen welke wij snel kunnen beantwoorden.

Sohonice Controle kwijt

Geen Grip op de Controle

Durf je taken uit handen te geven!

De controle is compleet verdwenen. Ook de kracht is verdwenen om energie te steken controle uit te oefenen. Het bedrijft leidt u en niet andersom. Durf te delegeren. Dan komt het lijdend bedrijf weer onder controle van de ondernemer welke het bedrijf weer volledig onder controle heeft.

Sohonice behandel je medewerkers zoals je zelf behandeld wil worden.

Mensen Zaken

Maak echt kennis met je mensen!

Goed people management is van levensbelang binnen een bedrijf. Dat geldt niet alleen voor de medewerkers maar ook zeker voor de leveranciers en klanten van een bedrijf. Een goede balans in mensen zaken zal zeker een positieve bijdrage geven aan het bedrijf. 

Plan een Online oriëntatie screening

We zijn hier om te helpen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of contact formulier.

bottom of page